Bel: (+32) 0 483 242 333
E-mail: info@versefrieten.be
  • Frituurwagen
  • Mobiel Frituur
  • Heden & Verleden
  • Contact

Boulet à la liégeoise

1 mei 2016

Een bekend streekgerecht uit de Belgische stad Luik is Boulet à la liégeoise. Dit wordt ook wel Boulet sauce lapin of boulet sauce chasseur genoemd en is een gehaktbal die geblust wordt met azijn. Daarnaast worden er ingrediënten als ui, tijm, laurier, krenten, Sirop de Liege en marjolein toegevoegd.

Dit gerecht smaakt uitstekend bij frites en wordt dan boulet frites à la liégeoise genoemd. U kunt dit heerlijke gerecht in menig restaurant in België eten, maar wanneer u dit gerecht thuis gaat maken, dan is een verse portie friet van onze mobiel frituur heerlijk om met dit gerecht te combineren.

Categorie: Heden & Verleden

Delen

  • Facebook
  • Twitter

Zoeken

Heden & Verleden

Empanadas: de lekkerste Zuid-Amerikaanse snack!

Misschien heb je het wel eens gegeten, het halve cirkeltje van deeg, gevuld met allerlei lekkere vullingen. Een empanada is misschien wel de allerlekkerste … Lees verder...

Frituursnacks eten als bijgerecht

Meestal zijn frituursnacks een bijgerecht die je bij je friet in de mobiel frituur bestelt. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Want waarom zou je geen berenhap bij … Lees verder...

Gekke snackcombinaties: de discodel

Voor veel Nederlanders en Belgen is het een van hun favoriete snack in de frietwagen: de frikandel of de viandel. Maar van deze snack is ook een variatie bedacht die de … Lees verder...

Tot snel

Tel: (+32) 0 483 242 333

E-mail: info@versefrieten.be

© Verse Frieten Frituurwagens