Bel: (+32) 0 484 024 474
E-mail: info@versefrieten.be
  • Frituurwagen
  • Mobiel Frituur
  • Heden & Verleden
  • Contact

Boulet à la liégeoise

1 mei 2016

Een bekend streekgerecht uit de Belgische stad Luik is Boulet à la liégeoise. Dit wordt ook wel Boulet sauce lapin of boulet sauce chasseur genoemd en is een gehaktbal die geblust wordt met azijn. Daarnaast worden er ingrediënten als ui, tijm, laurier, krenten, Sirop de Liege en marjolein toegevoegd.

Dit gerecht smaakt uitstekend bij frites en wordt dan boulet frites à la liégeoise genoemd. U kunt dit heerlijke gerecht in menig restaurant in België eten, maar wanneer u dit gerecht thuis gaat maken, dan is een verse portie friet van onze mobiel frituur heerlijk om met dit gerecht te combineren.

Categorie: Heden & Verleden

Delen

  • Facebook
  • Twitter

Zoeken

Heden & Verleden

Waarom is een bitterbal niet bitter?

In een fritwagen in Nederland vind je vaak de heerlijke bitterballen. Bij een bitterbal denk je misschien aan een gefrituurde bal met een bittere smaak. Maar niets is … Lees verder...

Stoofvlees op je friet of naast je friet

Stoofvlees is een typisch Belgische snack die je in de mobiel frituur kunt eten. Maar ook in veel restaurants staat stoofvlees op het menu. Wanneer je een portie … Lees verder...

Telt kibbeling als frituursnack?

Veel mensen vinden het heerlijk: een lekkere portie kibbeling met een frietje erbij. Maar toch wordt kibbeling over het algemeen niet als frituursnack gerekend, zoals een … Lees verder...

Tot snel

Tel: (+32) 0 484 024 474

E-mail: info@versefrieten.be

© Verse Frieten Frituurwagens