Bel: (+32) 0 484 024 474
E-mail: info@versefrieten.be
  • Frituurwagen
  • Mobiel Frituur
  • Heden & Verleden
  • Contact

Boulet à la liégeoise

1 mei 2016

Een bekend streekgerecht uit de Belgische stad Luik is Boulet à la liégeoise. Dit wordt ook wel Boulet sauce lapin of boulet sauce chasseur genoemd en is een gehaktbal die geblust wordt met azijn. Daarnaast worden er ingrediënten als ui, tijm, laurier, krenten, Sirop de Liege en marjolein toegevoegd.

Dit gerecht smaakt uitstekend bij frites en wordt dan boulet frites à la liégeoise genoemd. U kunt dit heerlijke gerecht in menig restaurant in België eten, maar wanneer u dit gerecht thuis gaat maken, dan is een verse portie friet van onze mobiel frituur heerlijk om met dit gerecht te combineren.

Categorie: Heden & Verleden

Delen

  • Facebook
  • Twitter

Zoeken

Heden & Verleden

Nostalgie: je favoriete snacks van de middelbare school

Kreeg jij ook elke week een klein bedrag van je ouders waarmee je eens iets lekkers kon kopen in de kantine op school of bij de frituurwagen om de hoek? Na een tijdje was … Lees verder...

Mayonaise over de wereld

Wij Belgen en Nederlanders kennen mayonaise als de heerlijke witte dikke saus die je onder andere bij je friet krijgt in de fritwagen. Maar in de rest van de wereld is … Lees verder...

Wat zit er in een kaassoufflé?

Iedereen die van kaas houdt, heeft waarschijnlijk wel eens een kaassoufflé besteld bij de plaatselijke mobiel frituur. De heerlijke kaas die eruit stroomt, wie houdt er … Lees verder...

Tot snel

Tel: (+32) 0 484 024 474

E-mail: info@versefrieten.be

© Verse Frieten Frituurwagens