Bel: (+32) 0 484 024 474
E-mail: info@versefrieten.be
  • Frituurwagen
  • Mobiel Frituur
  • Heden & Verleden
  • Contact

Frietje Caponata

13 september 2020

Steeds vaker doen vegetarische en veganistische friet-toppings hun intrede bij de fritwagen en andere horecagelegenheden. Zo ook bij Freddy Fryday in Amsterdam. Hier wordt onder meer het Frietje Caponata geserveerd. Mede-eigenaar Erik Verhoeven wil hiermee de steeds groter wordende groep veganisten in de stad bedienen. De basis van de topping bestaat uit aubergines die in kleine blokjes worden gesneden. Vervolgens worden ze gegaard in de oven en daarna gestoofd in een pan samen met olijven, tomaten, kappertjes en uien.

Eenmaal gereed, wordt dit gemengde stoofsel over de friet gelegd. Daarna wordt het Frietje Caponata afgetopt met olijven-crunch, tzatziki met basilicum, rucola, rode ui en limoenzeste. Er wordt elke week een nieuwe voorraad gemaakt om vervolgens een portie op te warmen als er een bestelling is. De prijs die u moet betalen voor dit frietje met veganistische topping is € 7,50. Bent u ook fervent liefhebber van friet met heerlijke toppings? Bij onze frietwagen kunt u hiervoor uitstekend terecht.

Categorie: Heden & Verleden

Delen

  • Facebook
  • Twitter

Zoeken

Heden & Verleden

Wat bestellen Vlamingen in de fritwagen?

Iedereen heeft natuurlijk zijn favoriete snack, maar is jouw favoriete snack ook dezelfde snack als die van je landgenoten? Het Nieuwsblad heeft ooit onderzoek gedaan … Lees verder...

Een frietje zuurvlees uit de 3D-printer?

Het lijkt onmogelijk, maar is toch echt waar. Iemand uit Nederland - genaamd Vera Stouten - heeft het frietje zuurvlees nagemaakt in de 3D-printer. Het frietje is gewoon … Lees verder...

De gezondste vs. de ongezondste snack

Als jij naar de frietwagen gaat, haal je waarschijnlijk altijd je favoriete snack. Voor je gevoel zijn de snacks in de fritwagen sowieso allemaal ongezond en maakt het … Lees verder...

Tot snel

Tel: (+32) 0 484 024 474

E-mail: info@versefrieten.be

© Verse Frieten Frituurwagens