Toppings op friet worden steeds populairder bij de fritwagen en andere snackpunten. Alle reden voor ondernemers om eigen creaties te bedenken en te ontwikkelen. Zo staat bij cafetaria ’t Hout de specialiteit Frietje Topa op de menukaart. Eigenaar Wilco van Seccelen voert momenteel een assortiment van vier verschillende toppings waar de hardloper Frietje Topa er een van is. Deze succesvolle topping is bedacht door de vorige eigenaar Ton Romonesco en zijn medewerker Paula.
Zodra deze frietspecialiteit besteld wordt, bakt cafetaria ’t Hout eerst de verse friet af. Daarna gieten ze er een schep tzatzikisaus overheen en kipkebab die van het spit gesneden wordt. Vervolgens worden gesneden rauwe uien toegevoegd en als finishing touch komt er ook nog Vlammensaus overheen. Vooral de combinatie van smaken maakt het Frietje Topa tot een groot succes. Ook bij onze frietwagen heeft u een uitgebreide keuze aan overheerlijke toppings over uw friet.