Bel: (+32) 0 484 024 474
E-mail: info@versefrieten.be
  • Frituurwagen
  • Mobiel Frituur
  • Heden & Verleden
  • Contact

Frietje Topa

14 mei 2020

Toppings op friet worden steeds populairder bij de fritwagen en andere snackpunten. Alle reden voor ondernemers om eigen creaties te bedenken en te ontwikkelen. Zo staat bij cafetaria ’t Hout de specialiteit Frietje Topa op de menukaart. Eigenaar Wilco van Seccelen voert momenteel een assortiment van vier verschillende toppings waar de hardloper Frietje Topa er een van is. Deze succesvolle topping is bedacht door de vorige eigenaar Ton Romonesco en zijn medewerker Paula.

Zodra deze frietspecialiteit besteld wordt, bakt cafetaria ’t Hout eerst de verse friet af. Daarna gieten ze er een schep tzatzikisaus overheen en kipkebab die van het spit gesneden wordt. Vervolgens worden gesneden rauwe uien toegevoegd en als finishing touch komt er ook nog Vlammensaus overheen. Vooral de combinatie van smaken maakt het Frietje Topa tot een groot succes. Ook bij onze frietwagen heeft u een uitgebreide keuze aan overheerlijke toppings over uw friet.

Categorie: Heden & Verleden

Delen

  • Facebook
  • Twitter

Zoeken

Heden & Verleden

Waarom is een bitterbal niet bitter?

In een fritwagen in Nederland vind je vaak de heerlijke bitterballen. Bij een bitterbal denk je misschien aan een gefrituurde bal met een bittere smaak. Maar niets is … Lees verder...

Stoofvlees op je friet of naast je friet

Stoofvlees is een typisch Belgische snack die je in de mobiel frituur kunt eten. Maar ook in veel restaurants staat stoofvlees op het menu. Wanneer je een portie … Lees verder...

Telt kibbeling als frituursnack?

Veel mensen vinden het heerlijk: een lekkere portie kibbeling met een frietje erbij. Maar toch wordt kibbeling over het algemeen niet als frituursnack gerekend, zoals een … Lees verder...

Tot snel

Tel: (+32) 0 484 024 474

E-mail: info@versefrieten.be

© Verse Frieten Frituurwagens