Bel: (+32) 0 484 024 474
E-mail: info@versefrieten.be
  • Frituurwagen
  • Mobiel Frituur
  • Heden & Verleden
  • Contact

Konijn met mosterd

7 december 2016

Een heerlijk streekgerecht uit Hoogstraten is konijn met mosterd. Zoals de naam al zegt is het hoofdbestanddeel van dit recept konijn. Daarnaast is mosterd een belangrijk ingrediƫnt dat ervoor zorgt dat het recept de authentieke smaak krijgt zoals deze vroeger was. Het gerecht is populair bij jong en oud en kan bijvoorbeeld bij een speciale gelegenheid gegeten worden.

Om het recept te maken heb je konijn, mosterd, tijm, laurier, wit brood, varkensvet, peper en zout nodig. Het konijn dient voor het bakken ingesmeerd te worden met mosterd en daarna overgoten te worden met water. Hierna moet de rest van de ingrediƫnten toegevoegd worden en moet het konijn op een laag vuur gaar gekookt worden. Het recept is heerlijk met een portie versgebakken friet van onze mobiel frituur.

Categorie: Heden & Verleden

Delen

  • Facebook
  • Twitter

Zoeken

Heden & Verleden

Waarom is een bitterbal niet bitter?

In een fritwagen in Nederland vind je vaak de heerlijke bitterballen. Bij een bitterbal denk je misschien aan een gefrituurde bal met een bittere smaak. Maar niets is … Lees verder...

Stoofvlees op je friet of naast je friet

Stoofvlees is een typisch Belgische snack die je in de mobiel frituur kunt eten. Maar ook in veel restaurants staat stoofvlees op het menu. Wanneer je een portie … Lees verder...

Telt kibbeling als frituursnack?

Veel mensen vinden het heerlijk: een lekkere portie kibbeling met een frietje erbij. Maar toch wordt kibbeling over het algemeen niet als frituursnack gerekend, zoals een … Lees verder...

Tot snel

Tel: (+32) 0 484 024 474

E-mail: info@versefrieten.be

© Verse Frieten Frituurwagens