Zouden sommige mensen een nierbroodje zien op de menukaart bij een mobiel frituur, dan is dat de reden om vooral iets anders te kiezen. Bij de Zwolse Snackcorner Norp in Nederland wordt hier echter heel anders over gedacht. Daar is het nierbroodje een echte klassieker die al in 1951 op de menukaart werd gezet door opa Anton. Kleinzoon Ton Norp houdt de traditie van zijn opa in ere en dus blijft het nierbroodje op de menukaart staan van Snackcorner Norp.
Niet bij de frituurwagen maar bij niemand minder dan Jonnie Boer – bekend als de eigenaar van driesterrenrestaurant De Librije – staat het nierbroodje bekend als een ambachtelijke smaaksensatie. Vooral het oudere publiek geniet er volop van. Het nierbroodje van Snackcorner Norp ondergaat een bewerkelijk proces maar dat hindert Ton Norp niet. Hij maakt er circa 300 tot 350 stuks per keer. Juist omdat het zo arbeidsintensief is. De kostprijs is € 0,30 en Norp verkoopt de nierbroodjes voor € 2.