Bel: (+32) 0 483 242 333
E-mail: info@versefrieten.be
  • Frituurwagen
  • Mobiel Frituur
  • Heden & Verleden
  • Contact

Pastrami

11 juni 2015

Pastrami is een gerecht dat oorspronkelijk uit Roemenië komt en werd later door de Joodse gemeenschap overgenomen. In Roemenië wordt dit gerecht gemaakt van schapenvlees en is een ware lekkernij. Het is hier nog steeds erg populair.

Pastrami maken is niet zonder risico voor bacteriën. Omdat je het vlees 3 weken moet laten pekelen is het heel belangrijk om hygiënisch te werk te gaan. Je moet er voor zorgen dat tijdens het pekelen het vlees ondergedompeld blijft. Er zijn zeer veel variaties mogelijk en je kunt veel verschillende kruiden toevoegen om een andere smaaksensatie te krijgen. Een vers gebakken portie friet van een mobiel frituur past ook prima bij dit heerlijke gerecht.

Categorie: Heden & Verleden

Delen

  • Facebook
  • Twitter

Zoeken

Heden & Verleden

Empanadas: de lekkerste Zuid-Amerikaanse snack!

Misschien heb je het wel eens gegeten, het halve cirkeltje van deeg, gevuld met allerlei lekkere vullingen. Een empanada is misschien wel de allerlekkerste … Lees verder...

Frituursnacks eten als bijgerecht

Meestal zijn frituursnacks een bijgerecht die je bij je friet in de mobiel frituur bestelt. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Want waarom zou je geen berenhap bij … Lees verder...

Gekke snackcombinaties: de discodel

Voor veel Nederlanders en Belgen is het een van hun favoriete snack in de frietwagen: de frikandel of de viandel. Maar van deze snack is ook een variatie bedacht die de … Lees verder...

Tot snel

Tel: (+32) 0 483 242 333

E-mail: info@versefrieten.be

© Verse Frieten Frituurwagens