Bel: (+32) 0 484 024 474
E-mail: info@versefrieten.be
  • Frituurwagen
  • Mobiel Frituur
  • Heden & Verleden
  • Contact

Pastrami

11 juni 2015

Pastrami is een gerecht dat oorspronkelijk uit Roemenië komt en werd later door de Joodse gemeenschap overgenomen. In Roemenië wordt dit gerecht gemaakt van schapenvlees en is een ware lekkernij. Het is hier nog steeds erg populair.

Pastrami maken is niet zonder risico voor bacteriën. Omdat je het vlees 3 weken moet laten pekelen is het heel belangrijk om hygiënisch te werk te gaan. Je moet er voor zorgen dat tijdens het pekelen het vlees ondergedompeld blijft. Er zijn zeer veel variaties mogelijk en je kunt veel verschillende kruiden toevoegen om een andere smaaksensatie te krijgen. Een vers gebakken portie friet van een mobiel frituur past ook prima bij dit heerlijke gerecht.

Categorie: Heden & Verleden

Delen

  • Facebook
  • Twitter

Zoeken

Heden & Verleden

Waarom is een bitterbal niet bitter?

In een fritwagen in Nederland vind je vaak de heerlijke bitterballen. Bij een bitterbal denk je misschien aan een gefrituurde bal met een bittere smaak. Maar niets is … Lees verder...

Stoofvlees op je friet of naast je friet

Stoofvlees is een typisch Belgische snack die je in de mobiel frituur kunt eten. Maar ook in veel restaurants staat stoofvlees op het menu. Wanneer je een portie … Lees verder...

Telt kibbeling als frituursnack?

Veel mensen vinden het heerlijk: een lekkere portie kibbeling met een frietje erbij. Maar toch wordt kibbeling over het algemeen niet als frituursnack gerekend, zoals een … Lees verder...

Tot snel

Tel: (+32) 0 484 024 474

E-mail: info@versefrieten.be

© Verse Frieten Frituurwagens