Een frikandel speciaal die gevuld is met Parmezaanse kaas, pestomayonaise en pijnboompitten: de pestofrikandel. Deze gevulde frikandel is bedacht door de bekende tv-kok Pierre Wind. Dit deed hij ter gelegenheid van het 25-jarig jubileumfeest van FHC Formulebeheer, dat plaatsvond in de Efteling. Wind is erg gepassioneerd over de frikandel en het was voor hem dan ook een droom die uitkwam om zijn eigen frikandel speciaal te maken. Hij vraagt zich al jaren af waarom er geen vulling in frikandellen zit, of een uitje.
Wind probeerde het tijdens zijn creatieproces zo simpel mogelijk te houden en dacht na over wat mensen het liefste willen bestellen bij een frituurwagen. Doordat de pestofrikandel naar pesto smaakt geeft hij het echte vakantiegevoel. De pestofrikandel is in de maanden april, mei en juni bij Family en Foodmaster verkrijgbaar. Of de pestofrikandel ook bij de mobiel frituur beschikbaar komt, is afhankelijk van het succes in de komende maanden.