Bel: (+32) 0 483 242 333
E-mail: info@versefrieten.be
  • Frituurwagen
  • Mobiel Frituur
  • Heden & Verleden
  • Contact

Rundvlees alternatieven voor hamburgers

10 januari 2019

De hamburger wordt traditioneel van rundvlees gemaakt en is verkrijgbaar bij menig mobiel frituur. Echter, in sommige landen wordt ook vlees van andere dieren gebruikt of zijn de burgers vegetarisch. In Canada is het gebruikelijk om een hamburger van eland (moose) vlees te serveren. Het vlees wordt fijngemaakt en gekruid met knoflook en andere kruiden voor de smaak. De burger wordt samen met spinazie, gekarameliseerde uien, spek en cheddarkaas geserveerd. Ook de mooseburger wordt aangeboden in menig frituurwagen in Canada.

In Amerika gebruiken ze vaak kalkoenvlees in hun gerechten. Ze hebben dus ook een burger die gemaakt is van kalkoenvlees. Omdat de burger van kalkoen gemaakt is, is deze magerder dan de gewone burger. De kalkoenburger wordt vaak gecombineerd met pittige pepertjes en een saus van uien, knoflook en gehakte olijven. Uiteraard kunnen sla, tomaat, rode ui en groene chili niet ontbreken. In onze frietwagen kunt u uiteraard nog altijd terecht voor de traditionele burger van rundsvlees.

Categorie: Heden & Verleden

Delen

  • Facebook
  • Twitter

Zoeken

Heden & Verleden

Empanadas: de lekkerste Zuid-Amerikaanse snack!

Misschien heb je het wel eens gegeten, het halve cirkeltje van deeg, gevuld met allerlei lekkere vullingen. Een empanada is misschien wel de allerlekkerste … Lees verder...

Frituursnacks eten als bijgerecht

Meestal zijn frituursnacks een bijgerecht die je bij je friet in de mobiel frituur bestelt. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Want waarom zou je geen berenhap bij … Lees verder...

Gekke snackcombinaties: de discodel

Voor veel Nederlanders en Belgen is het een van hun favoriete snack in de frietwagen: de frikandel of de viandel. Maar van deze snack is ook een variatie bedacht die de … Lees verder...

Tot snel

Tel: (+32) 0 483 242 333

E-mail: info@versefrieten.be

© Verse Frieten Frituurwagens