Bel: (+32) 0 483 242 333
E-mail: info@versefrieten.be
  • Frituurwagen
  • Mobiel Frituur
  • Heden & Verleden
  • Contact

Vogel zonder kop

29 augustus 2016

Dit typische Belgische gerecht klinkt wellicht een beetje wreed, maar niets is minder waar. Vogels zonder kop zijn geen vogeltjes waar de hoofdjes vanaf gehaald zijn, maar dit zijn blinde vinken. Dit zijn dus magere varkensschnitzels, gevuld met sappig en gekruid gehakt. Hier is ook variatie in mogelijk.

Dit gerecht is gemakkelijk en snel klaar te maken en kan met zeer veel verschillende bijgerechten gecombineerd worden. Het wordt vaak geserveerd met aardappelpuree, worteltjes en doperwtjes, maar kan ook heel goed gecombineerd worden met vers gebakken friet van onze frituurwagen. Dit gerecht is tegenwoordig niet veel meer te vinden in eetgelegenheden, maar wordt nog wel veel door mensen thuis bereid.

Categorie: Heden & Verleden

Delen

  • Facebook
  • Twitter

Zoeken

Heden & Verleden

Gefrituurde aubergine met honing

Snacken met groente? Dat klinkt misschien niet als je eerste keuze, maar dat kan zeker heel lekker zijn. Je proeft zelfs vrij weinig meer van de groente als je het dun … Lees verder...

Voor welke vegetarische burger kies jij?

Het aanbod vegetarisch voedsel is enorm, en dat merk je ook in de frituurwagen. Steeds meer mensen eten vegetarisch en daarom wordt het aanbod steeds groter. Tegenwoordig … Lees verder...

Frikandel, curryworst of lege hamburger: voor eens en altijd duidelijkheid

Waar in Nederland de eeuwige patat of friet discussie speelt, hebben wij in BelgiĆ« zo onze eigen discussie over een snack in de fritwagen. Want bestel je in de frietwagen … Lees verder...

Tot snel

Tel: (+32) 0 483 242 333

E-mail: info@versefrieten.be

© Verse Frieten Frituurwagens