Bel: (+32) 0 483 242 333
E-mail: info@versefrieten.be
  • Frituurwagen
  • Mobiel Frituur
  • Heden & Verleden
  • Contact

Salade met spekjes

21 november 2016

Een typisch streekgerecht uit Wallonië is een salade met spekjes. Zoals de naam zegt bestaat de salade uit spekjes, sla, aardappelen, uien en wat peterselie, peper en zout. Het gerecht is heerlijk als … [Lees meer...]

Categorie: Heden & Verleden

Aalsterse Ajuintaartje

13 november 2016

Een streekgerecht uit België is het Aalsterse Ajuintaartje. Zoals de naam zegt is het een gerecht dat is ontstaan in Aalst. Aalst heeft meer culinaire gerechten ontdekt waarin ui de hoofdrol speelt. … [Lees meer...]

Categorie: Heden & Verleden

Vogelnestjes met witte kool en gefrituurde frietjes

6 november 2016

Een klassiek gerecht dat zeker niet in een receptenboek mag ontbreken zijn vogelnestjes met witte kool en gefrituurde frietjes. Het is een waar feestmaal en jong en oud zullen hiervan smullen. Het … [Lees meer...]

Categorie: Heden & Verleden

Kip in jagersaus

31 oktober 2016

Kip in jagersaus is geen typisch Belgisch gerecht, maar wel een authentiek gerecht dat vaak in België gegeten wordt. Zoals de naam al zegt wordt er gebruik gemaakt van kip in dit gerecht. Wanneer je … [Lees meer...]

Categorie: Heden & Verleden

Bruine borstjes met bier & honing

23 oktober 2016

In België kookt men graag met bier. Een gerecht dat hier dus echt thuis hoort is bruine borstjes met bier en honing. Het gerecht heeft als hoofdingrediënt kippenborstjes, maar kan ook klaargemaakt … [Lees meer...]

Categorie: Heden & Verleden

Spruitjes

16 oktober 2016

Als u op zoek bent naar een lekkere groente om bij een verse portie friet van onze mobiel frituur te eten, denk dan eens aan heerlijke spruitjes. Waarschijnlijk niet de eerste keus, omdat spruitjes … [Lees meer...]

Categorie: Heden & Verleden

Kabeljauw op zijn Vlaams

12 oktober 2016

Kabeljauw op zijn Vlaams is een ware klassieker uit het westen van Vlaanderen. Dit gerecht kan zonder moeite en zeer snel bereid worden. Ook een zeer goede uitkomst wanneer je gasten krijgt die … [Lees meer...]

Categorie: Heden & Verleden

Biersoep

3 oktober 2016

Als u op zoek bent naar een typisch Belgisch voorgerecht, dan is biersoep een uitermate geschikt gerecht. Biersoep bestaat, zoals de naam al zegt uit bier en een aantal andere ingrediënten. Om … [Lees meer...]

Categorie: Heden & Verleden

Bloemkool gevuld met grijze garnalen

26 september 2016

Ook in België kennen we voorgerechten en besteden hier graag tijd aan om deze aan onze gasten voor te kunnen schotelen. Een heerlijk en gemakkelijk voorgerecht is bloemkool gevuld met grijze garnalen. … [Lees meer...]

Categorie: Heden & Verleden

Oostends vispannetje

18 september 2016

Langs de kust in België zijn ze dol op visgerechten. Het Oostends vispannetje is hier een goed voorbeeld van. Dit is een traditioneel hartig en rijkelijk gevuld gerecht. De vis die gebruikt wordt in … [Lees meer...]

Categorie: Heden & Verleden

  • « Vorige pagina
  • 1
  • …
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • …
  • 39
  • Volgende pagina »

Delen

  • Facebook
  • Twitter

Zoeken

Heden & Verleden

Empanadas: de lekkerste Zuid-Amerikaanse snack!

Misschien heb je het wel eens gegeten, het halve cirkeltje van deeg, gevuld met allerlei lekkere vullingen. Een empanada is misschien wel de allerlekkerste … Lees verder...

Frituursnacks eten als bijgerecht

Meestal zijn frituursnacks een bijgerecht die je bij je friet in de mobiel frituur bestelt. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Want waarom zou je geen berenhap bij … Lees verder...

Gekke snackcombinaties: de discodel

Voor veel Nederlanders en Belgen is het een van hun favoriete snack in de frietwagen: de frikandel of de viandel. Maar van deze snack is ook een variatie bedacht die de … Lees verder...

Tot snel

Tel: (+32) 0 483 242 333

E-mail: info@versefrieten.be

© Verse Frieten Frituurwagens